Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu listeleme
DSpace@Gümüşhane
Fakülteler
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu listeleme
DSpace@Gümüşhane
Fakülteler
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu
Yayıncıya göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu listeleme
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Yayıncı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu için listeleme
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Bul
Sıra:
artan
azalan
Sonuçlar:
5
10
20
40
60
80
100
Güncelle
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
artan
azalan
5
10
20
40
60
80
100
Yayıncıya Göre
EMERALD GROUP PUBLISHING LTD
[1]
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
[1]
Gaziantep Üniversitesi .Sosyal Bilimler Dergisi
[1]
İş ve İnsan Dergisi
[1]
Meriç Uluslararası Sosyal ve Stratejik Araştırmalar Dergisi
[1]
Peter Lang AG
[1]
Routledge
[3]
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
[1]
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Gümüşhane
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
WoS Q Değerine Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
WoS Q Değerine Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt