Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGüleşci, Nuri
dc.date.accessioned2019-12-27T07:48:49Z
dc.date.available2019-12-27T07:48:49Z
dc.date.issued2017-12-21
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12440/1937
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherKSU Medical Journalen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subject[No Keywords]en_US
dc.titleIn vitro investigation of the effect of cinnamon on protein glycosylation, Na+-K+ ATPase, Ca++ ATPase and lipid peroxidation in human erythrocytes exposed to high glucose concentration.en_US
dc.typearticleen_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.department[Belirlenecek]en_US
dc.contributor.institutionauthorGüleşci, Nuri


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster