Erişim şekli için "info:eu-repo/semantics/closedAccess" Veterinerlik Bölümü Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
-
Bay laurel (Laurus nobilis L.) in Japanese quails feeding 2. Fatty acid content and oxidative stability of breast meat
(Bulgarian Journal of Agricultural Science,, 2013)In this study, the antioxidant effect of dietary supplementation with bay laurel (Laurus nobilis L.) leaves (LN) to a conventional diet on fatty acid content and oxidatif stability of breast meat was studied. For that ... -
Broylerlerde Değişik Yerleşim Sıklıkları ve Aydınlatma Periyotlarının Besi Performansı ve Kesim Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi
(Uluslar Arası Türk ve Akraba Toplulukları Zootekni Kongresi, 2012)Bu çalışma, farklı aydınlatma programı ve yerleşim yoğunluğunun besi performansı, kesim ve karkas özellikleri üzerine etkisini incelemek amacıyla yapılmıştır. Denemede ticari bir kuluçkahaneden elde edilmiş, 480 adet bir ... -
The effect of Saccharomyces cerevisiae on milk yield, milk compositions and body condition score raised organically in dairy cows
(Medwell Journals, 2014)The objective of this study was to evaluate the effect of Saccharomyces cerevisiae (SC) on milk yield, milk compositions and the body condition score raised organically in dairy cattle. For this aim, 120 lactating Holstein ... -
Farklı Yetiştirme Metotlarının Etlik Piliçlerde Besi Performansı, Kesim, Karkas ve Bazı Et Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
(Uluslar Arası Türk Ve Akraba Toplulukları Zootekni Kongresi, 2012)Bu araştırma altlıklı yer sistemi (FBG) ve kafeste (CBG) yapılan etlik piliç yetiştiriciliğinin besi performansı, kesim, karkas ve bazı karkas kalite parametrelerinin karşılaştırılması amacıyla yürütülmüştür. Hayvan materyali ...