Güncel Gönderiler: Turizm Rehberliği Bölümü Koleksiyonu
Toplam kayıt 42, listelenen: 21-40
-
Sürdürülebilir Turizm Gelişimi ve Yaratıcı Turizm
(Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi, 2019)Kültürel ve doğal kaynaklara bağlı olan turizm sektöründe kaynakların gelecek nesillerin ihtiyaçlarını dikkatte alarak kontrollü kullanımını ifade eden sürdürülebilirlik yaklaşımı son yıllarda üzerinde sıklıkla durulan ... -
Çiftlik Turizmi Kırsal Tarım ve Ekoturizmin Kavramsal Açıdan İrdelenmesi
(2009)[Abstract Not Available] -
Hastanelerde Otel Konforunda Oda Tasarımı Beş Yıldızlı Otel Odasını Örnek Edinme
(2016)[Abstract Not Available] -
Sustainable Destination Branding and Marketing: Strategies for Tourism Development
(CABİ, 2020)[Abstract Not Available] -
Arap Turistlere Yönelik Hizmet Kalitesinin Analizi
(Gümüşhane Üniversitesi, 2015)[Abstract Not Available] -
Otelcilikte Yıldız sistemi ve Hizmet Kalitesi İlişkisi
(Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2017)[Abstract Not Available] -
ENGELLİ TURİZMİ: YASAL DÜZENLEMELER VE UYGULAMALAR
(2018)Dünya genelinde 1 milyardan fazla insan fiziksel yahut psikolojik bir engelle yaşamaktadır ve engelli sayının giderek artacağı tahmin edilmektedir. Engelli olmak bir tercih değildir. Turistik faaliyetlere katılmak sağlıklı ... -
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Bölüm adı:(Tur Planlaması ve Yönetimi)
(2015)[Abstract Not Available] -
Yönetim/Management, Bölüm adı:(Organize Etmek/Faaliyetlerin Organize Edilmesi) (Kitap Çevirisi)
(Nobel Akademik, 2016)[Abstract Not Available] -
Kongre ve Etkinlik Yönetimi, Bölüm adı:(Türkiye’de Kongre ve Etkinlik Turizmi)
(Anadolu Üniversitesi, 2016)[Abstract Not Available] -
Güncel Turizm Eğilimleri, Bölüm adı:(TURİZMDE ALTERNATİF EĞİLİMLER)
(Nobel Akademik, 2018)[Abstract Not Available] -
Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Bölüm adı:(Turizm Rehberliği Eğitim Sürecinde Uzmanlaşma: Gastrorehberlik)
(2018)[Abstract Not Available] -
Turizm Araştırmaları, Bölüm adı:(GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA VEGAN,VEJETARYEN, PESKETARYEN YÖRESEL YEMEKLERİ:DOĞU KARADENİZ ÖRNEĞİ)
(2019)[Abstract Not Available] -
Determining the Service Quality in Medical Tourism via Structural Equation Model.
(Journal of Current Researches on Social Sciences, 2017)[Abstract Not Available] -
Review of Online Comments of Tourists Who Stayed In Halal Concept Hotels.
(Global Review of Research in Tourism, Hospitality and Leisure Management (GRRTHLM), 2019)[Abstract Not Available] -
Turizmin Ekonomik, Sosyal, Çevresel ve Kültürel Etkilerine Yönelik YöreHalkının Farkındalığı Gümüşhane Örneği
(Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi, 2019)[Abstract Not Available] -
How does corporate social responsibility create customer loyalty? The role of corporate image
(Emerald Group Publishing Ltd, 2017)Purpose - This paper aims to investigate whether corporate image has a mediating effect on the influence of corporate social responsibility (CSR) on customer loyalty in independent hotels. Design/methodology/approach - ... -
ÇALIŞANLARDAKİ PROSEDÜR ADALETİ ALGISININ PSİKOLOJİK SERMAYE ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA
(Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi/Int. Journal of Management Economics and Business, 2017-12-30)Örgütlerdeki en önemli varlık olan çalışanların örgütlerine karşı sergiledikleri tutumlar örgütsel amaçlara ulaşma konusunda hayati önem taşımaktadır. Çalışanların kendilerini ilgilendiren örgütsel kararların adil olarak ... -
GÜMÜŞHANE İLİ SÜLEYMANİYE MAHALLESİNDEKİ TARİHİ YAPILARIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
(Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (ERZSOSDE), 2017-09-18)Sürdürülebilir turizm, turistik bölgelerin korunması, geliştirilmesi, tahribat unsurlarının ölçülmesi gibi konularda paydaşlara rehberlik eden bir yaklaşımdır. Bu çalışmanın amacı Gümüşhane ili Süleymaniye Bölgesi’ndeki ...