Bölüm "Meslek Yüksekokulları, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü" WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu için listeleme
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
-
Bafra Ovasında Yetiştirilen Bazı İki Sıralı Arpa (Hordeum vulgare conv. distichon) Çeşitlerinin Verim, Verim Öğeleri ile Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
(2017)Bu araştırma, 2007-2008 ve 2008-2009 yetiştirme dönemlerinde, Bafra Ovası ekolojik koşullarında tesadüf blokları deneme desenine göre 4 tekrarlamalı olarak yürütülmüştür. Araştırmada, 12 adet iki sıralı arpa çeşidi ... -
Comparison of some characteristics of homemade, local and national brands yoghurts
(OVIDIUS UNIV PRESS, 2023)In the study, some physicochemical, viscosity, rheological properties, benzoic and sorbic acid contents of a total of 96 yoghurt samples (consisting of homemade, local and national) collected from different provinces of ... -
Determination of Elemental Contents and Microbiological and Chemical Properties of Çökelek Cheeses Consumed in Turkey
(SPRINGER NATURE, 2022)The cokelek samples what 30 different were collected from randomly local bazaars to investigate heavy metal contaminant and mineral levels and some physicochemical and microbiological properties of samples. While the Pb ... -
Preliminary investigations of ice creams for the determination of the physicochemical properties and aroma compounds by GC-MS produced from cow, sheep, goat, and buffalo milk
(M H SCHAPER GMBH CO KG, 2022)In the present study, four different ice creams were produced using cow, buffalo, goat, and sheep milk. The physicochemical, sensory properties and aroma profile analyzes of ice creams were carried out and the differences ... -
Some additional fields in this record are shown in regional languages from the following databases
(INST TECNOLOGIA PARANA, 2022)Sunulan araştırmada yoğurt üretiminde beş farklı keten tohumu tozu (FSP) oranı (%0, %0,25, %0,50, %0,75 ve %1) kullanılmış ve örnekler buzdolabında (+4 derece) 28 gün boyunca saklanmıştır. C). Yoğurtların asitlik, pH, ...