Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Bazı Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları
(2017)
Organik olarak üretilen tavuk yumurtasının daha fazla besleyicilik ve duyusal özelliklere sahip olmasının yanı sıra sağlığa zararlı herhangi bir madde içermemesi, tüketicinin öncelikli beklentilerindendir. Araştırmalar, ...
ORGANİK TARIM ÜRÜNLERİNİN PAZARLANMASINDA E-TİCARET
(Kilis 7 Aralık Üniversitesi,1. Uluslararası Dış Ticaret ve Tarım Stratejileri Sempozyumu, 2011-12-08)
1990’lı yılardan itibaren sadece gelişmiş ülkelerde değil gelişmekte olan ülkelerde de tüketicilerin sağlıklı gıda tüketimi ve çevreyi koruma konusunda duyarlıklarının giderek artması organik tarımın giderek yaygınlaşmasına ...
Genetik çeşitlilik ve ekosistem açısından organik tarım ve hayvancılık
(Türkiye V. Organik Tarım Sempozyumu Bildiriler kitabı, 2013)
Some of the main objectives of organic agriculture are to protect the ecosystem
and the environment, avoid the use of harmful substances in living organisms such as
inorganic chemicals, pesticides, so, to prevent ...