Ara
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
Photocatalytic Ozonation of Sulfamethoxazole by Synthesized Zinc Oxide Nanoparticles İmmobilized on Montmorillonite
(ICSMD 2018- 2nd International Congress on Semiconductor Materials & Devices. Bildiri Özetleri Kitapçığı, 2018)
[Abstract Not Available]
Synthesis and Characterization of Semiconductor Clay Nanocomposites and Removal of Drug Waste by Sonocatalytic Degredation
(ENVIROCHEM 2018-1st Eurasia Environmental Chemistry Congress, Bildiri Özetleri Kitapçığı, 2018)
[Abstract Not Available]
Yarıiletken Kil Nano Kompozitlerinin Sentezi ve Karakterizasyonu ve İlaç Atıklarının Sonokatalitik Bozunma ile Giderilmesi
(1. Uluslararası Avrasya Çevre Kimyası Kongresi, 2018-11-01)
[Abstract Not Available]
Montmorillonit Üzerine İmmobilize Edilmiş Sentezlenmiş Çinko Oksit Nanopartikülleri ile Sülfametoksazolün Fotokatalitik Ozonlanması
(2. Uluslararası Yarıiletken Malzemeler ve Cihazlar Kongresi., 2018-08-28)
[Abstract Not Available]
Evaluation of Pomological and Morphological Characteristics and Chemical Compositions of Local Pear Varieties (Pyrus communis L.) Grown in Gumushane, Turkey
(Springer, 2018)
The aim of the present research was to investigate the fruit quality of twenty different local pear varieties (Pyrus communis L.), namely Ahlat, Ankara, Arpa, BA +/- ldA +/- rcA +/- n, Cermai, Cinci, Gelin Bogan, HacA +/- ...
Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
(2018)
Bu çalışmada Türkiye’de üretilen konvansiyonel ve organik çiğ sütlerin bazı fizikokimyasal özellikleri, yağ asitleri kompozisyonu ve antioksidan kapasitesi üzerine çiftlik üretim tipinin (konvansiyonel ve organik) ve süt ...
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
(2018)
Bu çalışmada farklı oranlarda (%4, %8, %12, %16 ve %20) kivi meyvesi ilave edilerek üretilen dondurmaların bazı fiziksel, kimyasal, reolojik ve duyusal özellikleri araştırılmıştır. Kivi oranının artması ile dondurma ...
Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dısı Uygulamalarda Kullanımı
(2018)
Selüloz D-glukopiranoz birimlerinin β-1,4 glikozidik bağlarla bağlanmasıyla oluşan lineer ve dünyada en yaygın olarak
bulunan polimerdir. Selüloz, bitkilerin yanında bazı bakteriler tarafından da üretilmektedir. Bakteriyel ...
Yoğun Bakım Gerektiren Jinekolojik Ve Obstetrik Durumlar
(2018-04-27)
[Abstract Not Available]