Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
(2017)
Pektin, gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılan bir polisakkarittir. Farklı metilasyon derecelerine sahip Dgalakturonik asit moleküllerinin ?(1,4) glikozidik bağlarla birbirlerine bağlanmasıyla oluşan lineer bir ...
KOMAGATAEIBACTER HANSENII GA2016 İLE BAKTERİYEL SELÜLOZ ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
(2017)
Selüloz, glikopiranoz birimlerinin ?-1,4 bağları ile bağlanması ile oluşan ve dünyada en yaygın olarak bulunan polimerdir. Çeşitli mikroorganizmalardan biyosentez yolu ile elde edilen selüloza bakteriyel selüloz (BS) adı ...