GASTRONOMİ TURİZMİ VE COĞRAFİ İŞARET KAPSAMINDA DİYARBAKIR İLİNİN GASTRONOMİ POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA.
dc.contributor.author | Akdu, Serap | |
dc.contributor.author | Karakaş, Duygu | |
dc.date.accessioned | 2021-01-12T11:09:12Z | |
dc.date.available | 2021-01-12T11:09:12Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12440/2098 | |
dc.description.abstract | [Abstract Not Available] | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | [No Keywords] | en_US |
dc.title | GASTRONOMİ TURİZMİ VE COĞRAFİ İŞARET KAPSAMINDA DİYARBAKIR İLİNİN GASTRONOMİ POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Uluslararası Yayın | en_US |
dc.department | [Belirlenecek] | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | [Belirlenecek] |
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |