Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTaş, Sedat
dc.contributor.authorBaşkan, Kürşat
dc.date.accessioned2019-12-27T07:51:48Z
dc.date.available2019-12-27T07:51:48Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12440/1945
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherDETAY YAYINCILIKen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectYÖRESEL YEMEKLERen_US
dc.subjectGASTRONOMİen_US
dc.subjectÇAMLIHEMŞİNen_US
dc.subjectRİZEen_US
dc.titleGASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR,en_US
dc.title.alternativeÇAMLIHEMŞİN VADİSİNDE YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEKLERİN KULLANIMIen_US
dc.typebookParten_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Uluslararasıen_US
dc.departmentFakülteler, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümüen_US
dc.authorid0000-0003-3555-7530en_US
dc.contributor.institutionauthorTaş, Sedat


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster