dc.contributor.author | Taş, Sedat | |
dc.contributor.author | Başkan, Kürşat | |
dc.date.accessioned | 2019-12-27T07:51:48Z | |
dc.date.available | 2019-12-27T07:51:48Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12440/1945 | |
dc.description.abstract | [Abstract Not Available] | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | DETAY YAYINCILIK | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | YÖRESEL YEMEKLER | en_US |
dc.subject | GASTRONOMİ | en_US |
dc.subject | ÇAMLIHEMŞİN | en_US |
dc.subject | RİZE | en_US |
dc.title | GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR, | en_US |
dc.title.alternative | ÇAMLIHEMŞİN VADİSİNDE YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ MENÜLERİNDE YÖRESEL YEMEKLERİN KULLANIMI | en_US |
dc.type | bookPart | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Kitap Bölümü - Uluslararası | en_US |
dc.department | Fakülteler, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü | en_US |
dc.authorid | 0000-0003-3555-7530 | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Taş, Sedat | |