Yazar "Bayram, Bahri" için Lisansüstü Eğitim Enstitüsü listeleme
-
Bal, propolis, arı sütü, çivanperçemi (Achillea millefolium) ve ekinezya (Echinacea paradoxa) otları karışımından fonksiyonel gıda üretimi, fizikokimyasal, biyokimyasal ve antimikrobiyal özelliklerinin incelenmesi
Soylu, Pervin (Gümüşhane Üniversitesi, 2019)Fonksiyonel Gıda; beslenme yönünden yeterli olmasıyla beraber insan vücudunda belirli bir fonksiyon, belli bir organ veya belirli bir hastalık için olumlu sonuçlar yaratan, iyileştiren, tedavi eden ya da risk azaltan ... -
Organik süt sığırı yetiştiriciliğinin esasları organik ve konvansiyonel şartlarda üretim yapan işletmelerin bazı özellikler bakımından karşılaştırılması
Bingölbali, Mehmet (Gümüşhane Üniversitesi, 2019)Ülkemiz organik süt sığırcılığı bakımından önemli potansiyele sahip olmakla birlikte, organik kesif yem temini başta olmak üzere mevcut bazı sorunlardan dolayı, söz konusu sektörde beklenen olumlu gelişmeler yaşanmamıştır. ...