dc.contributor.author | Kılıç, Rahman | |
dc.date.accessioned | 2019-12-19T12:13:58Z | |
dc.date.available | 2019-12-19T12:13:58Z | |
dc.date.issued | 2013-06-03 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12440/1826 | |
dc.description.abstract | [Abstract Not Available] | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | 6. Ulusal Bitki Besleme ve Gübre Kongresi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | en_US |
dc.subject | [No Keywords] | en_US |
dc.title | Türkiye’de Yetiştirilen Farklı Domates Genotiplerinin Çimlenmesi Üzerine Tuz Konsantrasyonlarının Etkileri | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Konferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |
dc.department | Meslek Yüksekokulları, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Kılıç, Rahman | |