dc.contributor.author | Kıranşan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2019-12-13T07:37:33Z | |
dc.date.available | 2019-12-13T07:37:33Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Nuri Güleşci, Murat Kıranşan. (2019) “Viburnum opulus L.(Adoxaceae) Meyvesinin Antimikrobiyal, Antioksidan ve Kimyasal İçeriği Yönünden Metabolizmaya Etkilerinin Değerlendirilmesi” GANUD2019- Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi. (21-24 November 2019-GAZİANTEP/TURKEY) | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12440/1562 | |
dc.description.abstract | [Abstract Not Available] | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | GANUD2019- Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi. Bildiri Özetleri Kitapçığı | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | [No Keywords] | en_US |
dc.title | Viburnum opulus L.(Adoxaceae) Meyvesinin Antimikrobiyal, Antioksidan ve Kimyasal İçeriği Yönünden Metabolizmaya Etkilerinin Değerlendirilmesi | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Uluslararası Yayın | en_US |
dc.description.scopuspublicationid | 55641596900 | en_US |
dc.department | [Belirlenecek] | en_US |
dc.authorid | 0000-0002-8520-6563 | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Kıranşan, Murat | |