Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÜrkek, Bayram
dc.contributor.authorErkaya, Tuba
dc.contributor.authorŞengül, Mustafa
dc.date.accessioned2019-12-11T07:58:51Z
dc.date.available2019-12-11T07:58:51Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12440/1484
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherAkademik Gıdaen_US
dc.rightsAttribution-ShareAlike 3.0 United States*
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/*
dc.subject[No Keywords]en_US
dc.titleKefir: Bileşimi, üretimi, probiyotik ve terapötik özelliklerien_US
dc.typearticleen_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.department[Belirlenecek]en_US
dc.authorid0000-0002-7909-7364en_US
dc.contributor.institutionauthor[Belirlenecek]


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Attribution-ShareAlike 3.0 United States
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: Attribution-ShareAlike 3.0 United States