dc.contributor.author | Özdeş, Duygu | |
dc.date.accessioned | 2019-12-06T07:18:38Z | |
dc.date.available | 2019-12-06T07:18:38Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Özge Aksoy, Ali Gündoğdu, Volkan Numan Bulut, Duygu Özdeş, Hasan Basri Şentürk, Celal Duran, “Trabzon’da Üretilen Ve Tüketilen Peynirlerdeki Bazı Elementlerin Atomik Spektrometrik Tayinleri” 25. Ulusal Kimya Kongresi, Bildiri Özetleri Kitapçığı, AP-063, Atatürk Üniversitesi, 27 Haziran-02 Temmuz 2011, Erzurum. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12440/1227 | |
dc.description.abstract | [Abstract Not Available] | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | 25. Ulusal Kimya Kongresi, Bildiri Özetleri Kitapçığı | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | [No Keywords] | en_US |
dc.title | Trabzon’da Üretilen Ve Tüketilen Peynirlerdeki Bazı Elementlerin Atomik Spektrometrik Tayinleri | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Bildiri | en_US |
dc.department | Meslek Yüksekokulları, Gümüşhane Meslek Yüksekokulu, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Özdeş, Duygu | |