Browsing by Author "Akyürek, Suat"
Now showing items 1-8 of 8
-
Gastro Turistlerin Deneyimleri: Gastronomi Turları Kapsamında Nitel Bir Araştırma
Akyürek, Suat; Kutukız, Doğan (2020)Bu çalışmanın amacı, gastronomi turlarına katılan gastro turistlerin deneyim bileşenlerini tespit etmektir. Böylelikle, gastro turistlerin deneyimlerinin daha iyi anlaşılmasını sağlayarak, destinasyon pazarlamacılarına ve ... -
Gümüşhane İlinin Agro-Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Akyürek, Suat; Karabulut, Besim (2017)Günümüzde giderek önemi artan ve alternatif turizm çeşitlerinden biri olan agro-turizm, tarım ve turizmin bir araya gelmesi ile ortaya çıkmıştır. Agro-turizm, yoğun şehir yaşantısından uzaklaşmak isteyen bireylerin genellikle ... -
Güvenli Turizm Sertifikalı İşletmelerin Profilleri ve Sertifikaya Sahip Konaklama İşletmelerine Yönelik Çevrimiçi Misafir Yorumlarının Değerlendirilmesi
Türkmendağ, Tuba; Erdem, Barış; Akyürek, Suat (2021)Bu araştırmada, Türkiye’de güvenli turizm sertifikasına sahip işletmelerin profillerinin ortaya çıkarılması ve güvenli turizm sertifikalı konaklama işletmelerine yönelik olarak misafirlerin çevrimiçi yorumlarının incelenmesi ... -
INVESTIGATION OF SIMILARITIES AND DIFFERENCES OF TURKISH AND SPANISH CUISINE CULTURES
Akyürek, Suat (2018)Eating-drinking is a biological need as well as consist of material elements satisfying the needs of societies and individuals. Eating- drinking habit which is an indispensable element of the culture, assumes many functions ... -
Reflections on visitors' experiences of the beekeeping museum: an analysis of the guestbook notes
Akyurek, Suat (VARNA UNIV MANAGEMENT-VUM, 2022)The number of alternative tourism types that appeal to niche markets is increasing daily in response to the changing demands and expectations of tourists. Apitourism, which is a blend of nature and culture, has attracted ... -
Review of Online Comments of Tourists Who Stayed In Halal Concept Hotels.
AKDU, Uğur; Akyürek, Suat; Akdu, Serap (Global Review of Research in Tourism, Hospitality and Leisure Management (GRRTHLM), 2019)[Abstract Not Available] -
Turizm Eğitimi Alan Orta öğretim Düzeyindeki Öğrencilerin Mutfak Departmanına Yönelik Tutumlarını Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Kutukız, Doğan; Akyürek, Suat (2018)Yiyecek içecek sektörü günümüzde büyük bir istihdam kaynağı oluşturmaktadır. Özellikle turizmde gelir yönünden, istihdam yönünden ve müşteri memnuniyeti yönünden yeme –içmenin payı düşünüldüğünde bu alanda eğitimli iş ... -
Yeni Bir Mutfak Akımı: Yaşayan Mutfaklar
Erdem, Barış; Akyürek, Suat (2017)İşletme dünyasında yaşanan rekabet örgütleri her geçen yıl yenilik arayışına itmektedir. Bu bağlamda günümüzde örgütlerin rekabetçi kalabilmelerinin rakiplerden farklı ürün/hizmet sunabilme yeteneklerine bağlı olduğu öne ...