Konu "Kome" için listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Farklı pişirme ve kurutma teknikleriyle üretilen pestil-kömenin üç boyutlu yapısının incelenmesi, fiziksel, kimyasal ve biyokimyasal özelliklerinin araştırılması
(Gümüşhane Üniversitesi, 2020)İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde yüksek besin değerine sahip olan pestil ve köme ülkemizde uzun yıllardır üretimi yapılmasına rağmen Gümüşhane ili, kendi yöresine özgü formülasyonu, coğrafi işaret belgesine sahip ... -
Investigation of Hydroxymethylfurfural Formation in Herle
(Taylor & Francis Inc, 2016)Mulberry pestil and kome are Turkish traditional foods made from herle. Browning leads to quality losses in the herle, and its products. In this study, the effect of thermal treatment on the hydroxymethylfurfural formation ... -
Pestil ve köme markalarının algısal konumlarının çok boyutlu ölçekleme analizi ile belirlenmesi:Gümüşhane örnekleminde bir araştırma
(Gümüşhane Üniversitesi, 2016)ÖZET KARA, Özlem. Pestil ve Köme Markalarının Algısal Konumlarının Çok Boyutlu Ölçekleme Analizi ile Belirlenmesi: Gümüşhane Örnekleminde Bir Çalışma , Yüksek Lisans Tezi, 2016, (XIII+75 Sayfa) Tüketicilerin satın alma ...