Kurum Yazarı "Karaalp, Musa" İçin Listeleme
-
Bay laurel (Laurus nobilis L.) in Japanese quails feeding 2. Fatty acid content and oxidative stability of breast meat
Karaalp, Musa; Genç, Nusret (Bulgarian Journal of Agricultural Science,, 2013)In this study, the antioxidant effect of dietary supplementation with bay laurel (Laurus nobilis L.) leaves (LN) to a conventional diet on fatty acid content and oxidatif stability of breast meat was studied. For that ... -
Bay laurel (Laurus nobilis L.) in Japanese quails feeding. 2. Fatty acid content and oxidative stability of breast meat
Karaalp, Musa; Genc, N. (2013)In this study, the antioxidant effect of dietary supplementation with bay laurel (Laurus nobilis L.) leaves (LN) to a conventional diet on fatty acid content and oxidatif stability of breast meat was studied. For that ... -
Organik et ve süt sığırı yetiştiriciliği
Artan nüfusun beslenme gereksiniminin karşılanması ve ekonomik kazanç sağlama çabaları, hayvansal üretimin de yoğun üretim şeklinde yapılmasına neden olmuştur. Bu üretim biçiminde, birim alandan daha yüksek miktarlarda ve ... -
Tavukçuluk kaynaklı amonyak ve sera gazı emisyonlarının düşürülmesi
Gelişmiş ülkelerdeki ticari hayvancılık işletmeleri, hayvansal ürünlere artan talebi karşılamak üzere birim alanda daha fazla sayıda hayvan barındıran yetiştirme yöntemlerine geçmiştir. Bu işletmeler ekonomik olarak daha ...