Bölüm "Fakülteler, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü" için listeleme
Toplam kayıt 13, listelenen: 1-13
-
Arap Turistlerin Doğu Karadeniz Bölgesine Ekonomik Katkılarını Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
(Gaziantep Üniversitesi .Sosyal Bilimler Dergisi, 2020-01-20)The aim of the research is to determine the economic contributions to tourism in the region of Arab tourists, which is an important value for the Eastern Black Sea Region. In this context, it is tried to determine which ... -
ARAP TURİSTLERİN DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ’NE EKONOMİK KATKILARINI BELİRLEMEYE YÖNELİK BETİMSEL BİR ARAŞTIRMA
(2017)[Abstract Not Available] -
Event Tourism in Turkey
(Apple Academic Press, 2022)Turkey is a country with many natural, cultural, and historical attractions, as well as many infrastructure and superstructures such as transportation, accommodation facilities, food and beverage businesses, and communication ... -
Güncel Turizm Eğilimleri, Bölüm adı:(KÜLTÜR TURİZMİNDE YENİ BİR YÖNELİM: YARATICI TURİZM
(Nobel Akademik, 2018)[Abstract Not Available] -
Kongre ve Etkinlik Yönetimi, Bölüm adı:(Türkiye’de Kongre ve Etkinlik Turizmi)
(Anadolu Üniversitesi, 2016)[Abstract Not Available] -
Metaverse in tourism education: A mixed method on vision, challenges and extended technology acceptance model
(Elsevier B.V., November 2)The metaverse, an emerging educational frontier, presents boundless opportunities and distinct challenges for educators and students alike. This study delves into these aspects within the context of tourism education, ... -
Plateau Cuisine Culture as a Cultural Heritage: The Case of Gümüşhane
(Milli Folklor Dergisi, 2024)The large area of the mountainous and rugged areas in Türkiye have enabled the development of plateau activities and plateau culture. Plateaus, which are traditionally used for animal husbandry in Türkiye, have a characteristic ... -
The relationships between institutionalization and dual commitment: A study on hotel kitchen employees
(Varna University of Management, 2022)Long-termed continuance of employees in hotel enterprises, especially in kitchen department where standard production is of utmost importance, is critical for organizational success. At this point, how institutionalization, ... -
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Bölüm adı:(Tur Planlaması ve Yönetimi)
(2015)[Abstract Not Available] -
Sürdürülebilir Turizm Gelişimi ve Yaratıcı Turizm
(Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi, 2019)Kültürel ve doğal kaynaklara bağlı olan turizm sektöründe kaynakların gelecek nesillerin ihtiyaçlarını dikkatte alarak kontrollü kullanımını ifade eden sürdürülebilirlik yaklaşımı son yıllarda üzerinde sıklıkla durulan ... -
TURİST REHBERLİĞİNDE UZMANLAŞMA-Özel İlgi Turlarından Özel Konulara, Bölüm adı:(Engelli Ziyaretçilere Yönelik Alanlarda Uzmanlaşma)
(Nobel Akademik, 2019)[Abstract Not Available]