Yazar "Dağdemir, Elif" için listeleme
-
Incorporation of ultrasound-assisted treatment in cheese to accelerate ripening of Kaşar cheese: Changes in cheese microbiota, proteolysis, enzyme activities and volatile profiles
Yılmaz, Fırat; Dağdemir, Elif; Hayaloğlu, Ali Adnan (Elsevier Ltd, 30 July 20)This study aimed to assess the impact of using LAB strains (Lactobacillus helveticus DPC 4571 and Lactobacillus casei ATCC 334) directly or after sonication on the quality and ripening of Kaşar cheese. Experimental cheeses ... -
Investigation of the possible use of black cumin (Nigella sativa L.) essential oil on butter stability
Bu araştırmanın amacı, çörekotu (Nigella sativa L.) uçucu yağının tereyağının stabilitesi üzerine etkini araştırmaktır. Bu amaç için üretimden hemen sonra tereyağına 0.05; 0.1 ve 0.2 (ağırlık/%) çörekotu uçucu yağı ilave ...