Yazar "Akgül, Halil İbrahim" için listeleme
-
Antioxidant Activity, Physiochemical and Sensory Characteristics of Ice Cream Incorporated with Sloe Berry (Prunus spinosa L.)
Ürkek, Bayram; Şengül, Mustafa; Akgül, Halil İbrahim; Kotan, Tuğba Erkaya (De Gruyter, 2019)The aim of this study was to determine the influence of sloe berry (SB) addition at different ratios on the physical, chemical, antioxidant, colour and sensory properties and mineral contents of ice creams. The increment ... -
The aroma profile of butter produceusing different starter cultures
Akgül, Halil İbrahim; Ürkek, Bayram; Şengül, Mustafa Emin (Hrvatska Mljekarska Udruga, 2024)Reaxys Chemistry database information SciVal Topics Abstract The aroma of fermented dairy products is greatly influenced by starter cultures and by the lactic acid bacteria strains that are used as starter cultures. ... -
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi
Şengül, Mustafa; Ürkek, Bayram; Kaçan, Zeynep Gürbüz; Kotan, Tuba Erkaya; Akgül, Halil İbrahim (2021)Bu araştırmada insan sağlığının korunması ve kaliteli ürünlerin elde edilebilmesine yönelik bir durum tespiti çalışması yapılmıştır. Bu amaçla, Atatürk Üniversitesi Süt Fabrikasına gelen çiğ süt örneklerinden farklı ...