Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Effects of the addition of rose hip on various nutritional and quality properties of ice cream
(National Institute of Science Communication and Information Resources, 2021)
In this study, the effects of rose hip (Rosa L.) on the physical, chemical and sensory characteristics, antioxidant activity and mineral contents of ice cream were investigated. Four different proportions (0, 5%, 10% and ...
Fitoremidasyon ve Ağır Metaller
(XII. Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, 2015-09-14)
[Abstract Not Available]
Influence of Potassium Application Rates on Growth and Potassium Efficiency of Pepper Genotypes
(8th International Soil Science Congress, 2012-05-15)
[Abstract Not Available]
Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin Incelenmesi
(2019)
Bitkiler, sağlık açısından olumlu etkileri olan fitokimyasallar bakımından zengindir. Bu çalışmada, Türkiye’de önemli
miktarda tarımı yapılan kivi (Actinidia deliciosa), kavun (Cucumis melo), domates (Solanum lycopersicum), ...