Yazar "Karaalp, Musa" için Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu listeleme
-
Artemisia dracunculus L. alleviaties negative effects of stocking density in laying hens
Kaya, Hacer; Karaalp, Musa; Kaynar, Özgür; Tekçe, Emre; Aksakal, Vecihi; Bayram, Bahri (1st International Erciyes Agriculture, Animal & Food Sciences Conference, 2019-04-27)In the study was conducted to determine the effects of the addition of tarragon (Artemisia dracunculus L.) at different four levels to the laying hen diets (0, 1.2, 6 and 12 g/kg feed) housed in two different stocking ... -
The impact of dietary tarragon (Artemisia dracunculus) on serum apelin, brain-derived neurotrophic factor, cardiac troponin concentrations and histopathology of liver tissue in laying hens housed at different stocking densities
Bayraktar, Bulent; Tekce, Emre; Kaya, Hacer; Karaalp, Musa; Turunc, Eylul (Czech Academy Agricultural Sciences, 2020)Due to its association with several other stress factors (poultry house gases, inadequate ventilation, heat, cold and poor hygiene), the high stocking density is a major stress factor that adversely affects the health and ... -
Organik Olarak Üretilen Yumurtaların Bazı Besinsel ve Duyusal Özelliklerinin İyileştirilme Olanakları
Karaalp, Musa; Kaya, Hacer; Aksakal, Vecihi (2017)Organik olarak üretilen tavuk yumurtasının daha fazla besleyicilik ve duyusal özelliklere sahip olmasının yanı sıra sağlığa zararlı herhangi bir madde içermemesi, tüketicinin öncelikli beklentilerindendir. Araştırmalar, ... -
Organik Tarım Ve Hayvancılıkta Kayıt Tutma, Kayıt Formları, Organik Sistem Planlaması (Osp) Ve Birliklerin Yeniden Yapılandırılması - Sertifikasyon Uygulamaları Ders Kitabı
Haşimoğlu, Sümer; Karaalp, Musa; Ürüşan Altun, Hilal; Kaya, Hacer (Gündüz Ofset Matbaacılık, 2017-04-04)[Abstract Not Available] -
Yetiştirme Sistemleri ve Genotipin Piliç Eti Özelliklerine Etkileri
Kaya, Hacer; Karaalp, Musa (2019)Farklı yetiştirme sistemlerinde üretilen kanatlı etine tüketici ilgisinin giderek artması, piliç eti özelliklerinin daha detaylı incelenmesi ve karşılaştırılmasını gerekli kılmaktadır. Tüketicilerin bu ürünleri tercih ...