Başlık için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 11, listelenen: 9-11
-
Turizm ve Coğrafi İşaretleme: Balıkesir Örneği
(Meriç Uluslararası Sosyal ve Stratejik Araştırmalar Dergisi, 2017)Günümüzde toplumların sosyo - ekonomik gelişme düzeylerine bağlı olarak, tüketicilerin kararlarında fiyattan daha çok ürünlerin kültürel boyutunun ön plana çıktığı yöresel ürünler piyasasının önemi artmaktadır. Buna paralel ... -
Unpacking the power of user-generated videos in hospitality and tourism: a systematic literature review and future direction
(Routledge, 2023)We review user-generated video (UGV)-research in hospitality and tourism (H&T), provide an overview of its current-state, and suggest ways forward. We adopted a systematic literature review methodology and reviewed 66 ... -
Wellness tourism scholarship: a research agenda
(EMERALD GROUP PUBLISHING LTD, 2022)Purpose - The study aims to explore the intellectual structure of wellness tourism (WT) research by performing a two-phase methodological approach. Design/methodology/approach - Citation and co-citation analysis were ...