Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ GASTRONOMİK UNSURLARININ GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
(2017)
Yemek ve kültür başlıklarının kesiştikleri noktada başlayan gastronomi kavramı; şehirlerin, bölgelerin ve ülkelerin turizm pazarlamalarında avantaj sağlayan yeni bir turizm alanının gelişmesine kaynak sağlamıştır. Sahip ...
Otel İşletmelerinin Büyüklüklerine Göre Stratejik Yönetim Ve Araçlarını Uygulama Anlayışları Üzerine Bir Araştırma
(2014)
Bu çalışmanın temel amacı, Ankara’daki otel işletmelerinin büyüklüklerine (yıldızlarına) göre stratejik yönetim ve araçlarını uygulama anlayışlarında farklılaşma olup olmadığını belirlemektir. Ayrıca bu çalışmada otel ...
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsurlarının Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Değerlendirilmesi: Gümüşhane İli Örneği
(2015)
Sürdürülebilir turizmin, bir yöreye ait unutulmuş veya unutulmaya yüz tutmuş somut olmayan kültürel mirasın kayıt altına alınarak korunmasında önemli bir role sahip olduğu söylenebilir. Bu bağlamda bu çalışmanın amacı, ...