Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Bay Laurel (Laurus nobilis L.) in Japanese Quails Feeding 1. Performance and Egg Quality Parameters
(Medwell Online, 2011)
The aim of this study was to evaluate the effect of supplemented bay laurel (Laurus nobilis L. leaves to a conventional diet of laying Japanese quail on the performance and some egg quality. A total number of 60 and 54 ...
Etlik Piliçlerde Stres Yönetimi
(Uluslar Arası Türk ve Akraba Toplulukları Zootekni Kongresi, 2012)
Bu çalışmada etçi piliçlerde stres faktörleri ve tavsiyeler derlenmiştir. Stres, canlıların yaşamını uzun veya kısa süreçte tehlikeye sokan olumsuzluklara verilen fizyolojik yanıttır. Bu yanıt çeşitli hormonların salınımıyla ...
Organik et ve süt sığırı yetiştiriciliği
(2013)
Artan nüfusun beslenme gereksiniminin karşılanması ve ekonomik kazanç sağlama çabaları, hayvansal üretimin de yoğun üretim şeklinde yapılmasına neden olmuştur. Bu üretim biçiminde, birim alandan daha yüksek miktarlarda ve ...
Tavukçuluk kaynaklı amonyak ve sera gazı emisyonlarının düşürülmesi
(2012)
Gelişmiş ülkelerdeki ticari hayvancılık işletmeleri, hayvansal ürünlere artan talebi karşılamak üzere birim alanda daha fazla sayıda hayvan barındıran yetiştirme yöntemlerine geçmiştir. Bu işletmeler ekonomik olarak daha ...
Bay laurel (Laurus nobilis L.) in Japanese quails feeding 2. Fatty acid content and oxidative stability of breast meat
(Bulgarian Journal of Agricultural Science,, 2013)
In this study, the antioxidant effect of dietary supplementation with bay laurel (Laurus nobilis L.) leaves (LN) to a conventional diet on fatty acid content and oxidatif stability of breast meat was studied. For that ...