Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Effect of pH on protein extraction from sour cherry kernels and functional properties of resulting protein concentrate
(Springer India, 2019)
The aims of this research were to examine the effect of pH on extraction of proteins from sour cherry (Prunus cerasus L.) kernels, and to investigate the functional properties of the resulting protein concentrate. The ...
Prevalence and Comparing of Some Microbiological Properties, Somatic Cell Count and Antibiotic Residue of Organic and Conventional Raw Milk Produced in Turkey
(Korean Soc Food Science Animal Resources, 2017)
The aim of this study was to investigate the effects of production systems and milk collection periods on the somatic cell count (SCC), some microbiological properties, total aerobic mesophilic bacteria (TAMB), coliform, ...
Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
(2018)
Bu çalışmada Türkiye’de üretilen konvansiyonel ve organik çiğ sütlerin bazı fizikokimyasal özellikleri, yağ asitleri kompozisyonu ve antioksidan kapasitesi üzerine çiftlik üretim tipinin (konvansiyonel ve organik) ve süt ...
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
(2018)
Bu çalışmada farklı oranlarda (%4, %8, %12, %16 ve %20) kivi meyvesi ilave edilerek üretilen dondurmaların bazı fiziksel, kimyasal, reolojik ve duyusal özellikleri araştırılmıştır. Kivi oranının artması ile dondurma ...