Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
Effect of pH on Protein Extraction from Mahaleb Kernels and Functional Properties of Resulting Protein Concentrate
(Walter De Gruyter Gmbh, 2019)
The aims of this research were to examine the effect of pH on extraction of proteins from mahaleb (Prunus mahaleb L.) kernels, and to investigate the functional properties of resulting protein concentrate. The optimum pH ...
Effect of pH on protein extraction from sour cherry kernels and functional properties of resulting protein concentrate
(Springer India, 2019)
The aims of this research were to examine the effect of pH on extraction of proteins from sour cherry (Prunus cerasus L.) kernels, and to investigate the functional properties of the resulting protein concentrate. The ...
Valorisation of fruit by-products: Production characterization of pectins from fruit peels
(Elsevier, 2019)
The aim of the study is to determine the physical, chemical, structural and thermal properties of the pectins obtained from melon rinds, kiwifruit and pomeganate peels and compared with the pectins obtained from apple and ...
Yetiştirme Sistemleri ve Genotipin Piliç Eti Özelliklerine Etkileri
(2019)
Farklı yetiştirme sistemlerinde üretilen kanatlı etine tüketici ilgisinin giderek artması, piliç eti özelliklerinin daha detaylı incelenmesi ve karşılaştırılmasını gerekli kılmaktadır. Tüketicilerin bu ürünleri tercih ...
Yumurtlamanın Son Dönemindeki Yumurtacı Tavukların Rasyonlarına Bor (Ortoborik Asit) İlavesinin Performans ve Bazı Serum Parametreleri Üzerine Etkileri
(2019)
Yumurtacı tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde Bor (B) ilavesinin performans ve bazı önemli kan serum parametreleri üzerine etkisini tespit etmek amacıyla yürütülen çalışmada, 62 haftalık, 288 adet Lohman yumurtacı ticari ...