Kurum Yazarı "[Belirlenecek]" Turizm Rehberliği Bölümü Koleksiyonu İçin Listeleme
-
ÇALIŞANLARDAKİ PROSEDÜR ADALETİ ALGISININ PSİKOLOJİK SERMAYE ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA
Düzgün, Ertuğrul; Yeşiltaş, Mehmet (Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi/Int. Journal of Management Economics and Business, 2017-12-30)Örgütlerdeki en önemli varlık olan çalışanların örgütlerine karşı sergiledikleri tutumlar örgütsel amaçlara ulaşma konusunda hayati önem taşımaktadır. Çalışanların kendilerini ilgilendiren örgütsel kararların adil olarak ... -
Çiftlik Turizmi Kırsal Tarım ve Ekoturizmin Kavramsal Açıdan İrdelenmesi
AKDU, Uğur; Meydan Uygur, Selma (2009)[Abstract Not Available] -
Determining the Service Quality in Medical Tourism via Structural Equation Model.
AKDU, Uğur; Gülmez, Mustafa (Journal of Current Researches on Social Sciences, 2017)[Abstract Not Available] -
DUYGUSAL EMEK VE İŞ STRESİNİN TÜKENMİŞLİK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ PROFESYONELTURİST REHBERLERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA.
AKDU, Uğur; AKDU, Serap (Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2016)[Abstract Not Available] -
ENGELLİ TURİZMİ: YASAL DÜZENLEMELER VE UYGULAMALAR
Akdu, Uğur; Akdu, Serap (2018)Dünya genelinde 1 milyardan fazla insan fiziksel yahut psikolojik bir engelle yaşamaktadır ve engelli sayının giderek artacağı tahmin edilmektedir. Engelli olmak bir tercih değildir. Turistik faaliyetlere katılmak sağlıklı ... -
FİLM VE DİZİLERİN DESTİNASYON TERCİHİNE ETKİLERİ
AKDU, Uğur; Akın, Mehmet Halit (Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2016)[Abstract Not Available] -
GASTRONOMİ TURİZMİ VE COĞRAFİ İŞARET KAPSAMINDA DİYARBAKIR İLİNİN GASTRONOMİ POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA.
Akdu, Serap; Karakaş, Duygu (2019)[Abstract Not Available] -
GÜMÜŞHANE İLİ SÜLEYMANİYE MAHALLESİNDEKİ TARİHİ YAPILARIN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Düzgün, Ertuğrul; Çalık, İsmail (Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (ERZSOSDE), 2017-09-18)Sürdürülebilir turizm, turistik bölgelerin korunması, geliştirilmesi, tahribat unsurlarının ölçülmesi gibi konularda paydaşlara rehberlik eden bir yaklaşımdır. Bu çalışmanın amacı Gümüşhane ili Süleymaniye Bölgesi’ndeki ... -
Hastanelerde Otel Konforunda Oda Tasarımı Beş Yıldızlı Otel Odasını Örnek Edinme
AKDU, Uğur; Bostan, Sedat; Akdu, Serap (2016)[Abstract Not Available] -
Medikal Turizm İstanbul ve Ankara Özel Hastaneler Örneği
AKDU, Uğur; Şahbaz, R. Pars; AKDU, Serap (2012)[Abstract Not Available] -
Otel İşletmelerinde Algılanan Örgütsel Destek ve Örgütsel Özdeşleşme Arasındaki İlişkide Psikolojik Sermayenin Aracılık Etkisinin İncelenmesi
Düzgün, Ertuğrul; Yeşiltaş, Mehmet (2019)Çalışma, algılanan örgütsel destek ile örgütsel özdeşleşme arasındaki ilişkide psikolojik sermayenin aracı etkilerini belirlemek amacıyla Antalya’daki beş yıldızlı otel işletmelerinde çalışan işgörenler örnekleminde ... -
Otelcilikte Yıldız sistemi ve Hizmet Kalitesi İlişkisi
AKDU, Serap; AKDU, Uğur (Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2017)[Abstract Not Available] -
Review of Online Comments of Tourists Who Stayed In Halal Concept Hotels.
AKDU, Uğur; Akyürek, Suat; Akdu, Serap (Global Review of Research in Tourism, Hospitality and Leisure Management (GRRTHLM), 2019)[Abstract Not Available] -
SAĞLIK HİZMETLERİNDE HİZMET HATASI TELAFİ STRATEJİLERİ
Cengiz, Ekrem; Akdu, Serap; Bostan, M. Kemal (2015)Bu çalışmanın öncelikli amacı hizmet hatalarının telafisi stratejilerinin müşteri tatmini üzerindeki etkilerini araştırmaktır. Çalışmada; Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Ordu, Rize ve Samsun'da bulunan aile hekimliği hizmeti ... -
Sustainable Destination Branding and Marketing: Strategies for Tourism Development
AKDU, Uğur; AKDU, Serap (CABİ, 2020)[Abstract Not Available] -
Turizm Rehberliğinde Alan Uzmanlığı Önerisi: Sağlık Turizmi Rehberliği.
AKDU, Uğur; Tabu, Öznur; Zurnacı, Jalenur; Karakaş, Duygu; Zurnacı, Esra (TURED, 2018)[Abstract Not Available] -
Turizm Tanıtımında Gastronomik Değer Vurgusu: Unesco Gastronomi Şehirleri Örneği
Akdu, Uğur; Akdu, Serap (2018)Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı kapsamında dünya genelinde 26 şehir Gastronomi Şehri unvanı almıştır. Bu unvan özellikle gastronomi turizmi ve turistleri için tercih sebebi olabilecek önemli bir unvandır. Bu araştırma gastronomi ... -
Turizmin Ekonomik, Sosyal, Çevresel ve Kültürel Etkilerine Yönelik YöreHalkının Farkındalığı Gümüşhane Örneği
Akdu, Uğur; Öktem, Elif (Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi, 2019)[Abstract Not Available] -
YABANCI TURİSTLERİN KONUT DEVRE MÜLK SATIN ALMASININ YÖRE HALKI ÜZERİNDEKİ SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİLERİ FETHİYE ÖRNEĞİ
AKDU, Uğur; Öztürk, Yüksel; AKDU, Serap (2007)[Abstract Not Available]