Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKılıç, Rahman
dc.date.accessioned2019-12-19T12:13:58Z
dc.date.available2019-12-19T12:13:58Z
dc.date.issued2013-06-03
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12440/1826
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisher6. Ulusal Bitki Besleme ve Gübre Kongresien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subject[No Keywords]en_US
dc.titleTürkiye’de Yetiştirilen Farklı Domates Genotiplerinin Çimlenmesi Üzerine Tuz Konsantrasyonlarının Etkilerien_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.departmentMeslek Yüksekokulları, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümüen_US
dc.contributor.institutionauthorKılıç, Rahman


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster