Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorGÜRMERIÇ, HÜSEYIN ENDER
dc.contributor.authorDOĞAN, MAHMUT
dc.date.accessioned2019-12-16T11:25:14Z
dc.date.available2019-12-16T11:25:14Z
dc.date.issued2014-10-15
dc.identifier.citationWhite cheese, yield, guar gum, gum arabic, Na-kazeinaten_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12440/1686
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherISNFF-TÜBİTAK MAMen_US
dc.relation.ispartofseriesP37;187
dc.rightsCC0 1.0 Universal*
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/*
dc.subjectResearch Subject Categoriesen_US
dc.subjectAGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNINGen_US
dc.titleImproving of cheese yield by using some functional food additives and ingredientsen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.publicationcategoryUluslararası Yayınen_US
dc.department[Belirlenecek]en_US
dc.contributor.institutionauthor[Belirlenecek]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

CC0 1.0 Universal
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: CC0 1.0 Universal