Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKARAALP, MUSA
dc.contributor.authorKAYA, HACER
dc.contributor.authorAKSAKAL, VECİHİ
dc.date.accessioned2019-12-16T11:23:17Z
dc.date.available2019-12-16T11:23:17Z
dc.date.issued2017-09-29
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12440/1676
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisher1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium 27-29 September 2017 Bayburten_US
dc.rightsAttribution-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/us/*
dc.subjectOrganic eggen_US
dc.subjectnutritional and sensory propertiesen_US
dc.titleImprovement Possibilities of Some Nutritional and Sensory Properties of Organically Produced Laying Hen Eggsen_US
dc.typepresentationen_US
dc.relation.publicationcategoryUluslararası Yayınen_US
dc.department[Belirlenecek]en_US
dc.authorid0000-0001-9024-8525en_US
dc.contributor.institutionauthor[Belirlenecek]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Attribution-NoDerivs 3.0 United States
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: Attribution-NoDerivs 3.0 United States