Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKıranşan, Murat
dc.date.accessioned2019-12-13T07:37:33Z
dc.date.available2019-12-13T07:37:33Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationNuri Güleşci, Murat Kıranşan. (2019) “Viburnum opulus L.(Adoxaceae) Meyvesinin Antimikrobiyal, Antioksidan ve Kimyasal İçeriği Yönünden Metabolizmaya Etkilerinin Değerlendirilmesi” GANUD2019- Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi. (21-24 November 2019-GAZİANTEP/TURKEY)en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12440/1562
dc.description.abstract[Abstract Not Available]en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherGANUD2019- Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi. Bildiri Özetleri Kitapçığıen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subject[No Keywords]en_US
dc.titleViburnum opulus L.(Adoxaceae) Meyvesinin Antimikrobiyal, Antioksidan ve Kimyasal İçeriği Yönünden Metabolizmaya Etkilerinin Değerlendirilmesien_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.relation.publicationcategoryUluslararası Yayınen_US
dc.description.scopuspublicationid55641596900en_US
dc.department[Belirlenecek]en_US
dc.authorid0000-0002-8520-6563en_US
dc.contributor.institutionauthorKıranşan, Murat


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster