Kurum Yazarı "[Belirlenecek]" Gıda İşleme Bölümü Koleksiyonu İçin Listeleme
-
Improving of cheese yield by using some functional food additives and ingredients
GÜRMERIÇ, HÜSEYIN ENDER; DOĞAN, MAHMUT (ISNFF-TÜBİTAK MAM, 2014-10-15)[Abstract Not Available] -
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Bu çalışmada farklı oranlarda (%4, %8, %12, %16 ve %20) kivi meyvesi ilave edilerek üretilen dondurmaların bazı fiziksel, kimyasal, reolojik ve duyusal özellikleri araştırılmıştır. Kivi oranının artması ile dondurma ... -
Türkiye’de Üretilen Organik ve Konvansiyonel Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
Ürkek, Bayram; Şengül, Mustafa (2018)Bu çalışmada Türkiye’de üretilen konvansiyonel ve organik çiğ sütlerin bazı fizikokimyasal özellikleri, yağ asitleri kompozisyonu ve antioksidan kapasitesi üzerine çiftlik üretim tipinin (konvansiyonel ve organik) ve süt ...